Alles van Lopik
Bekijk de agenda

Erespeld voor mevrouw G. Renes-de Rie

Erespeld voor mevrouw G. Renes-de Rie
Jaarsveld Geplaatst 25 februari 2017

Op vrijdag 24 februari heeft mevrouw G. Renes-de Rie uit Lopik de erespeld van de gemeente Lopik uit handen van loco burgemeester G.J. Spelt ontvangen.

Zij ontvangt de erespeld als blijk van waardering voor haar 50 jaar onafgebroken lidmaatschap van de Christelijke Gemengde Zangvereniging ‘De Lofstem' uit Jaarsveld.

Mevrouw Renes-de Rie is een trouw koorlid. Ze werd in augustus 1966 lid van Christelijke Gemengde Zangvereniging ‘De Lofstem' en is sindsdien onafgebroken lid.

Klik op onderstaande foto voor een impressie gemaakt door Leo Bennis:

Jaarvergadering Christelijke Gemengde Zangvereniging ‘De Lofstem'

De Christelijke Gemengde Zangvereniging ‘De Lofstem' uit Jaarsveld hield afgelopen vrijdag haar jaarvergadering. Tijdens deze jaarvergadering werd de erespeld uitgereikt aan mevrouw G. Renes-de Rie uit Lopik.

 

Toekenningscriteria erespeld

De erespeld kan worden toegekend aan inwoners als blijk van waardering voor hun langdurige en meer dan evenredige inzet voor een plaatselijke vereniging, of bijzondere inzet voor de plaatselijke gemeenschap. De erespeld kan ook worden toegekend aan inwoners, die 50 of 60 jaar onafgebroken lid zijn van een plaatselijke vereniging, ter gelegenheid van hun jubileum.


Meer informatie | Gemeente Lopik | Foto's: Leo Bennis

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

City Bed IJsselstein