Alles van Lopik
Bekijk de agenda
< juni 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
22
 
 
 
 
 
1
2
23
3
4
5
6
7
8
9
24
10
11
12
13
14
15
16
25
17
18
19
20
21
22
23
26
24
25
26
27
28
29
30

Oude en nieuwe gezichten in de Schouw

Oude en nieuwe gezichten in de Schouw
Lopik Geplaatst 4 maart 2019

Op 1 maart werd er in de Schouw afscheid genomen van Leon wij afscheid van Leon Boom.

Met veel plezier kunnen we melden dat we in de persoon van Angelique Drogt een enthousiaste nieuwe bedrijfsleider hebben gevonden. Zij is op 25 februari begonnen en neemt een uitgebreide ervaring mee vanuit diverse functies in zowel de horeca als de sport. Loop gerust even binnen in De Schouw om kennis te maken met Angelique - de koffie is altijd klaar!

Ook in het bestuur van De Schouw heeft een verandering plaatsgevonden

Carla Hoefs heeft het bestuur na vele jaren van enthousiaste inzet en grote betrokkenheid verlaten, en haar plaats is ingenomen door Hero Buerman. Het bestuur kijkt er naar uit om gebruik te maken van zijn uitgebreide netwerk en ruime ervaring in het Lopikse.

Oproep vrijwilligers activiteitencommissie Connect

Ook voor de activiteitencommissie Connect zijn er veranderingen te melden: de vrijwilligers Angelique van Oosterum en Miranda den Oudsten hebben aangegeven helaas geen tijd meer te kunnen vrijmaken voor Connect.

Zij hebben de afgelopen jaren een grote en zeer gewaardeerde rol gespeeld bij het organiseren van allerlei activiteiten en zullen worden gemist.

Het bestuur is dus op zoek naar nieuwe vrijwilligers die willen meedenken over en meedoen met het organiseren van leuke activiteiten voor allerlei doelgroepen in de Lopikse samenleving. Lijkt dat je wat? Neem contact met ons op!

Aanpassingen in de Schouw...

Op 25 februari heeft overleg plaatsgevonden met alle gebruikers van De Schouw. Daarbij zijn de resultaten besproken van de onlangs gehouden enquête over uitstraling, inrichting en aankleding van de foyer. Tijdens deze levendige bijeenkomst zijn vele wensen en ideeën op tafel gelegd en u zult de komende maanden zien wat hiervan het resultaat is. In nauw overleg met de Gemeente en een uit een vertegenwoordiging van de gebruikers bestaande klankbordgroep gaan we aan de slag. Twee snel te realiseren zaken willen we u alvast wel verklappen: er komen binnenkort een TV-scherm en een biljart. Wat betreft andere aanpassingen: nog even geduld, we houden u op de hoogte!

 

Lezing over Noord-Korea...

Denkt u nog aan de de lezing over Noord Korea?

Wilt u meer te weten komen over Noord-Korea? Kom dan naar de lezing die wij op vrijdag 8 maart in De Schouw organiseren. Aanvangstijd: 19:30 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

Ook vertonen we op zondag 3 maart (vanaf 13:00 uur) een drietal documentaires over Noord-Korea. Zie voor meer informatie de bijgevoegde flyer. Voor de lezing is het wenselijk dat u zich van tevoren aanmeldt via bibliotheeklopik@karmac.nl of 06 19268044. Bij de documentaires kunt u binnenlopen op een moment dat u schikt en is aanmelding niet nodig. Tussen de documentaires in is steeds een korte pauze. De documentaires zijn in het Engels ondertiteld.

Klik hier voor meer...


Meer informatie | www.deschouwlopik.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Dorpshuis XXL
ZZpijl
Uitvaartverzorging Midland