Alles van Lopik
Bekijk de agenda
< juli 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
 
 
1
2
3
4
5
28
6
7
8
9
10
11
12
29
13
14
15
16
17
18
19
30
20
21
22
23
24
25
26
31
27
28
29
30
31
 
 

Benschop ondanks nederlaag bij IJFC ook volgend jaar 2e klasser

Benschop ondanks nederlaag bij IJFC ook volgend jaar 2e klasser
Benschop Geplaatst 31 mei 2019

Benschop in de laatste competitie wedstrijd tegen buur IJFC. Ze hadden drie punten nodig om zich veilig te spelen of ze waren afhankelijk van FC De Bilt tegen TOV. Het werd een spannende middag met een goed eind.

Benschop en IJFC deden niet voor elkaar onder, waarbij Benschop de grootste kansen kreeg. Helaas waren die niet aan de Benschop aanvallers besteed en moesten in de 77e minuut tot ontzetting zien, dat de afscheid nemende Mathijs van Geffen met een geweldig knal Mitchell van Oort kansloos maakte 1-0. Weer ging Benschop met de kleinst mogelijke nederlaag naar huis. Gelukkig deed kampioen FC de Bilt zijn sportieve plicht en won met 6-1 van TOV. Benschop bleef daardoor behouden voor de 2e klas. De drie dames teams, die kampioen geworden waren, kwamen op de platte kar het IJFC terrein oprijden en zij zorgden ervoor, dat de nederlaag snel vergeten was en weer terug naar Benschop kon het grote kampioensfeest voor iedereen beginnen.
Benschop moet helaas terugkijken op een zeer matig seizoen. Na het glorie jaar in de 3e klas was het een bittere pil voor iedereen, dat ze het met nagenoeg dezelfde groep het zo moeilijk hadden. Natuurlijk was er de pech, dat we te maken kregen met langdurige blessures, maar de groep was breed genoeg om dit op te vangen. In de eerste helft van de competitie hadden we 19 punten en dus ruim voldoende, om erin te blijven. Helaas bleek maar weer eens, dat je het hele seizoen scherp moet blijven en dat je niet zo maar even in de 2e klas blijft. Slechts acht punten uit 12 wedstrijden werden er behaald zodat het eind totaal slecht 27 punten is. Het werd minder en minder en de pijntjes bleven steeds maar toenemen, waardoor de spoeling voor de technische staf steeds dunner werd. Gelukkig is alles afgelopen zaterdag weer op zijn pootjes terecht gekomen en is het 50 jarig bestaan toch nog feestelijk afgesloten.

Jongens, laat dit een leerjaar geweest zijn, want komend seizoen zal de 2e klas nog zwaarder worden met waarschijnlijk Maarssen en Geinoord erbij. Prettige vakantie en fit en gezond weer terug in augustus.

De opstelling:
Mitchell van Oort, Niels Beeres, Jurgen Ruitenbeek, Jeroen Lieverse, Brian de Boer, (Remco van Wijngaarden) Tamer Ugur, Martijn de With, Patrick Maton, Reda Reddam,(Coen Horb), David Verweij en Jimmy Vendrig (88e min Jeroen Roodenburg).


Meer informatie | www.vvbenschop.nl | Bron: Leo Oudshoorn

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug