Alles van Lopik
Bekijk de agenda

SSS Lopik turn(st)ers presteren goed op de team springwedstrijden

SSS Lopik turn(st)ers presteren goed op de team springwedstrijden
Lopik Geplaatst 9 november 2019

Zaterdag 2 November stonden de springwedstrijden op het programma, een teamwedstrijd voor turn(st)ers van turnverenigingen uit ons district. Deze wedstrijd turn je niet alleen, maar in een team van minimaal 6 en maximaal 9 turn(st)ers.

Team SSS Lopik categorie Junior D behaalde op alle 3 de onderdelen de eerste prijs.

Dit jaar was er zoveel animo dat SSS Lopik zich met maar liefst 4 teams kon inschrijven op alle onderdelen. Voor de pupillen E (de jongste deelnemers) was het hun allereerste wedstrijd. Wat was het spannend, maar wat deden ze het goed. Met het onderdeel trampoline en vloer kwamen ze net niet op het podium, maar met het onderdeel trampoline-kast lieten ze zien dat ze echt wel heel goed geoefend hadden, met als resultaat een mooie eerste plaats.

Ook in de oudste categorie waren we dit jaar vertegenwoordigd. In de categorie Junior D hadden we ook een team van 6 turnsters. Wekenlang hebben ze hard en serieus geoefend en dat was te zien. Bij alle 3 de onderdelen behaalde ze de eerste plaats. Een super knappe prestatie, waar ze uiteraard zelf erg blij mee waren.

Daarnaast lieten de deelnemers in de junior E ook zeer mooie oefeningen met weinig fouten zien werden ze eerste bij het onderdeel trampoline kast en derde op het onderdeel vloer. Tot slot nog de meiden in de categorie jeugd D. Zij wisten op alle 3 de onderdelen het podium te behalen, ze werden eerste op de vloer, tweede op minitrampoline-kast en ook tweede bij het trampoline springen.

De trainsters van SSS Lopik kijken dus terug op een zeer geslaagde dag. De kinderen hebben zichtbaar genoten en dan kun je als vereniging alleen maar trots zijn, daar doe je het voor.


Meer informatie | ssslopik.nl | Bron & foto: Monique van Wegen

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

De Bruin Entertaiment
A NAAR B KOERIERS