Alles van Lopik
Bekijk de agenda

Jeugd in Benschop en Lopik kan tennisbaan weer op!

Jeugd in Benschop en Lopik kan tennisbaan weer op!
Lopik Geplaatst 4 mei 2020

Na een sluiting van ruim 6 weken kan bij zowel TV Benschop als TV Lopik de jeugd t/m 18 jaar de tennisbaan weer op.

Na de aankondiging van premier Mark Rutte zijn beide verenigingen aan de slag gegaan met de door NOC/NSF en KNLTB opgestelde protocollen en het opstellen van interne richtlijnen. Dankzij de welwillende medewerking van het crisisteam van de gemeente Lopik zijn de plannen zeer snel door de gemeente goedgekeurd en kunnen beide tennisparken open voor de jeugd.
TV Lopik is gestart op vrijdag 1 mei met het geven van lessen en faciliteren van vrij spelen, vervolgens zal de komende weken het park iedere vrijdagmiddag geopend zijn.
Bij TV Benschop wordt gestart op dinsdag 5 mei met lessen en vrij spelen. Lessen en vrij spelen kan in Benschop op dinsdagen en woensdagen.
Uiteraard gelden er nog wel de nodige regels en beperkingen, maar dat mag de pret voor de jeugd niet drukken.

Tennis is na voetbal nog steeds de populairste sport van Nederland. Om niet-leden de kans te geven kennis te maken met tennissport bieden beide verenigingen de mogelijkheid tot het volgen van 4 proeflessen en de mogelijkheid gedurende die periode vrij te spelen voor een interessante pakketprijs. Bij voldoende belangstelling zal hiervoor in Lopik het park ook op woensdagmiddag voor les en vrij spelen worden geopend. Meer informatie kun je vinden op www.tvlopik.nl.
Heb je belangstelling om kennis te maken met tennis in Benschop? Mail naar info@tvbenschop.nl voor verder informatie.
Deze mogelijkheid tot (proef)tennissen sluit naadloos aan op de wens van de landelijke- en lokale overheden om in deze tijd van veel binnen zitten zoveel mogelijk kinderen aan het bewegen te krijgen.

TV Benschop heeft de beschikking over 4 hypermoderne kunstgrasbanen, TV Lopik beschikt over 6 zogenaamde advanced redcourt (all-weather) banen waardoor onder de meeste weersomstandigheden gespeeld kan worden. Voor het geven van tennislessen wordt uitsluitend gewerkt met door de KNLTB gecertificeerde leraren.

Meer informatie over de initiatieven van de tennisverenigingen in de gemeente zijn te vinden op de websites www.tvbenschop.nl en www.tvlopik.nl

 


Meer informatie | www.tvlopik.nl | Bron: Marc Dudink

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

A NAAR B KOERIERS